tag:blogger.com,1999:blog-4990587169511596955.post5082705514732864438..comments2023-11-20T11:09:11.229+02:00Comments on Eoc: Ароматен нахутЕochttp://www.blogger.com/profile/07941005954127745355noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-4990587169511596955.post-14773690009374810752014-07-26T11:21:02.158+03:002014-07-26T11:21:02.158+03:00Страхотна идея! Обичам салати с нахут, така че... ...Страхотна идея! Обичам салати с нахут, така че... ще се пробва!Поздрави!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12744341334512569363noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4990587169511596955.post-91944094861961522542014-07-25T19:47:52.056+03:002014-07-25T19:47:52.056+03:00Зори, много ми допадна :)
Да си призная до момента...Зори, много ми допадна :)<br />Да си призная до момента не съм варила и винаги използвам от консерва <br />Обичам нахут и съм правила печен с подправки, на салата с домати и разбира се хумус<br />Сигурна съм, че ще ми хареса твоят вариант :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4990587169511596955.post-66261073232976452412014-07-25T19:47:29.947+03:002014-07-25T19:47:29.947+03:00Зори, много ми допадна :)
Да си призная до момента...Зори, много ми допадна :)<br />Да си призная до момента не съм варила и винаги използвам от консерва <br />Обичам нахут и съм правила печен с подправки, на салата с домати и разбира се хумус<br />Сигурна съм, че ще ми хареса твоят вариант :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4990587169511596955.post-91083751029906681872014-07-16T13:10:05.129+03:002014-07-16T13:10:05.129+03:00Нахутът се накисва предварително във вода за 12 ча...Нахутът се накисва предварително във вода за 12 часа ,след това се вари в тенджера под налягане - най-малко 40-50 минути /от изпускане на парата от вентила се засича времето /.Вкусен е варен,но суров/в покълнал вид/ е идеален за диабетици.Богат на качествени растителни белтъци,не дразни стомаха,регулира кръвната захар.Бях в Израел,навсякъде го сервираха -хумус,като добавка към салати,малки кюфтенца и всякакви други вкуснотии с много подправки.<br />Поздрави!Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4990587169511596955.post-86804064750247472002014-07-10T20:19:23.198+03:002014-07-10T20:19:23.198+03:00Чудесна идея, Зори, много ще ми хареса,
наскоро из...Чудесна идея, Зори, много ще ми хареса,<br />наскоро използвах нахут за салата, и с твое разрешение бих дала такава опция към рецептата.<br />Следващия път ще опитам и аз - поздрави и хубаво лято!di_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4990587169511596955.post-91276573147667268592014-07-09T23:15:35.340+03:002014-07-09T23:15:35.340+03:00Остана ми още малко нахут, тъкмо ще пробвам!
Поздр...Остана ми още малко нахут, тъкмо ще пробвам!<br />Поздрави!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4990587169511596955.post-86064220424896798272014-07-08T23:28:00.419+03:002014-07-08T23:28:00.419+03:00Идеята е прекрасна! На нахута като че ли точно тов...Идеята е прекрасна! На нахута като че ли точно това най- ще му отива.Мъхhttps://www.blogger.com/profile/04199840294948100651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4990587169511596955.post-11239491199872684662014-07-08T19:46:29.556+03:002014-07-08T19:46:29.556+03:00Ох, изчезна ми коментара:) Правих един нахут преди...Ох, изчезна ми коментара:) Правих един нахут преди време, на фурна. Хареса ни, но така сякаш още повече ще ми се услади, а и компанията на подправките е добра. Поздрави, Зори!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4990587169511596955.post-60806930122778951582014-07-08T11:21:15.326+03:002014-07-08T11:21:15.326+03:00Много свежо допълнение е пресния джоджен, Зори!Много свежо допълнение е пресния джоджен, Зори!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4990587169511596955.post-10806861497027989762014-07-07T22:33:08.796+03:002014-07-07T22:33:08.796+03:00Ах, че хубаво! Ще се възползвам от идеята ти, Зори...Ах, че хубаво! Ще се възползвам от идеята ти, Зори. Много ми хареса, благодаря ти!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4990587169511596955.post-66168738566668461882014-07-07T16:44:14.221+03:002014-07-07T16:44:14.221+03:00Нещо като ароматна салата :) Топло ли се яде това,...Нещо като ароматна салата :) Топло ли се яде това, Зори? С такива подправки не съм опитвала и ми стана доста любопитно :) Поздрави и хубав ден!Снежанка Драгомирова-Eltihttps://www.blogger.com/profile/05940570868329720837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4990587169511596955.post-67547688568643906042014-07-07T15:23:05.577+03:002014-07-07T15:23:05.577+03:00Ммм, страхотен! Опитвам са да разгадая вкуса му.Ммм, страхотен! Опитвам са да разгадая вкуса му.Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4990587169511596955.post-32955039645778272722014-07-07T10:13:22.355+03:002014-07-07T10:13:22.355+03:00Звучи супер! Последният път като варих нахут нещо ...Звучи супер! Последният път като варих нахут нещо така и не успях да го сваря, та сега взимам от консерва. Хубава седмица, ЗориDaniela Dinevahttps://www.blogger.com/profile/00087972351276610828noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4990587169511596955.post-19612307503212804882014-07-07T08:58:08.465+03:002014-07-07T08:58:08.465+03:00Страхотно! Така обичам да си правя и варената царе...Страхотно! Така обичам да си правя и варената царевичка.<br />Поздрави, Зори!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.com