понеделник, 1 септември 2014 г.

Отива си лятото...Дали? Лятото в сърцето ми никога не свършва, както и есента, и зимата, и пролетта. Всяко лято плете невидима нишка в паяжината на моя живот. 
Среща се с други нишки на други лета и на други сезони. Капчици роса проблясват като драгоценни камъни - скъпи спомени. 
Бурно море, горещ пясък, тесен път във вълшебна  гора. Целунати от слънцето малини, ромоняща вода, тихи стъпки до моите.
Отива си лятото...  ще го отворя в бурканчето сладко от ягоди, ще го търся в чая от мента и в пияните вишни на вишновката.
Отива си... листата на липите шумят остро, вятърът им е хладен, а те самите вече зреят.


10 коментара:

 1. Отивайки си - лятото остава, нали?

  ОтговорИзтриване
 2. Точно така, Зори. Лятото е в сърцата ни. А лятото при теб е вечно, просто всички грейваме като наминем през това чаровно местенце.

  ОтговорИзтриване
 3. Отива си лятото, но иде златна, ароматна есен, Зори! А с твоята душевност, знам, че и тя ще бъде прелестна, не по-малко от лудото лято. Нали?

  ОтговорИзтриване
 4. Красиви детайли! Целувки Зори*)

  ОтговорИзтриване
 5. Отива си, а сега е красивата есен с невероятните си цветове и тя ще си тръгне и другите сезони ще дойдат и ето го то пак ще дойде! Прегръдка!

  ОтговорИзтриване
 6. Отива си и изглежда тъжно, но не е .. Защото пак ще дойде, а и сега идва есен- красива, топла и все по-ароматна;)

  ОтговорИзтриване
 7. Краят на лятото има една особена магия, която обожавам :) и която откривам във всички тези снимки. Да, тази година лятото дори на мен не стигна, но е време да му кажем довиждане и да посрещнем невероятно любимата ми есен :)

  ОтговорИзтриване
 8. Кръговрат... И на сезони, и на усещания. :)
  Поздрави, Зори!

  ОтговорИзтриване
 9. Анонименавгуст 31, 2015

  Влезе ли август, аз изпадам в депресия. По никакъв начин не мога да преодолея прехода от лято към есен. Този период е най-тъжният,най- отвратителният, най-непоносимият от годината. Аз живея само през лятото,слънцето е моят БОГ ! През останалото време само съществувам. Въпрос на емоционалност,на нагласа,на характер... "Нека да е лято,само да е лятоооо" !

  ОтговорИзтриване