неделя, 15 ноември 2009 г.

През моите прозорци

Тази седмица нямам рецепта за представяне. Набелязала съм няколко, задават се коледните празници : ) Имах прекрасен уикенд, прекаран с добри приятели, с вкусна храна и добро вино.

Днес ще ви покажа гледката от моите прозорци. Идеята е на Дими. Градът в който живея е Перник, а тук можете да прочетете повече за него, емоцианално написано.


И две от задния двор.


11 коментара:

 1. Прекрасни есенни снимки, Еос! А от местенцето лъха много спокойствие :)

  ОтговорИзтриване
 2. Ами, Акви, снимките са правени все през съботно-неделни дни :) но иначе пак може да се каже, че е спокойно - пешеходна зона е :) поживяла съм и в София няколко години - в такава лудница не се живее :)

  ОтговорИзтриване
 3. Зори, не знаех, че живееш в Перник. Никога не съм го посещавала.. Ето че сега виждам колко зеленина има в него и наоколо :-)
  Дървото в зелено, в жълто.. и короната в златно, а после и снежна.. харесва ми! Хубаво е настроението от снимките! С характерните облачета, отново подгонени над върховете на дърветата :-)

  Сърдечен поздрав и пожелание за здрава, успешна и усмихната нова седмица!

  ОтговорИзтриване
 4. Хубави снимки ни показваш.И аз никога не съм ходила в Перник,макар че имам роднини там/майка ми е от този край/А София отдавна не е място за живеене.След този хубав уикенд ти пожелавам една спокойна седмица!

  ОтговорИзтриване
 5. Чудесен изглед имаш, зарежда с настроение. За съжаление зеленината все по трудно се намира в големите градове, щастливка си, че я имаш! Поздрави :)

  ОтговорИзтриване
 6. Зорница,
  поздравления!
  За хубавия уикенд,
  чудесните снимки и
  съпричастността за отношението
  към нашия град!
  Зареди ме тази сутрин -
  благодаря ти!
  Успешна и усмихната седмица, Диана

  ОтговорИзтриване
 7. Wow, you have a wonderful view form your window. :)

  ОтговорИзтриване
 8. Особено първата снимка, страхотно ми хареса.

  ОтговорИзтриване
 9. Благодаря ви приятели :) Обичам този град, колкото и да ми е трудно понякога. Зеленина има, има прекрасен парк, хубави градини в Изток, древна история и много хубави хора. Много пъти посягах да пиша за него, ядосана от разни шоу-недоносчета, които трупат дивиденти на чужд гръб. Да, има и нелицеприятни моменти, но къде няма? Публикацията на Иванчев буквално ме просълзи, а от момента в който я намерих съм я чела поне десет пъти.
  Благодаря ви още веднъж :) Спорна седмица от мен!

  Andrea, thanks :) You are so kind :)

  ОтговорИзтриване
 10. I love autumn and all the colors too
  your windov very nice ! :)

  ОтговорИзтриване