вторник, 23 септември 2014 г.

От тока на Ботуша

Пулия 


24 коментара:

 1. Красиво място!
  И прекрасни снимки, Зори :)
  Прегръдка!

  ОтговорИзтриване
 2. О, Зори, чак в Пулия ли те отвя вятъра? Обожавам Италия, така че си направих чудесна разходка с теб...точно в Пулия не съм била, но често пазарувам ит хранит стоки от маг Пулия, стоките са повечето от там. Поздрави с усмивка
  М

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Като изключим пътуване със самолет, Пулия ми се струва най-лесно достъпната италианска област от България -от София до Игуменица и после на ферибота. Не знаех за този магазин, благодаря за инфото :)

   Изтриване
 3. Страхотен репортаж в снимки, дори и думи не са нужни, умело разказват кадрите. Любими са ми пристанищата и пазарите:) Прекрасни снимки! Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 4. Зори, благородно завиждам... Колко пъстра ваканция си си имала - богата на красота, аромати, вкусове, усещания... Винаги да си подаряваш такива мигове! :)
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Гери :) аз просто се натрапих на едно делово пътуване на половинката :) но за миговете си права. не бива да се пропускат :)

   Изтриване
 5. Страхотни снимки,Зори!Искам да поседна на дървените столчета и бар и да не откъсна поглед от морето!Чудесна дестинация!

  ОтговорИзтриване
 6. LIndo, um belo lugar para se conhecer.
  Tenha um ótimo dia.

  ОтговорИзтриване
 7. Аз като гледам, за сега до никъде няма да стигна, но добре че си ти и някой други пътешественици, та да обиколя и аз тук-таме. Прекрасно е! Прегръдка!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Никога не знаеш какво може да ти предложи утрешния ден :)

   Изтриване
 8. Красота! Благодаря за споделеното, Зори! :)

  ОтговорИзтриване
 9. Ей, така обичам разходките по улиците, където и да е по света. Тока на ботуша е очарователен;) Пожелавам следващият път да минеш по дължината на ципа;)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. хихи :) за всякваки разходки съм широко отворена :)

   Изтриване
 10. Искам още...,
  много красиви снимки и прекрасно пътуване, Зори!
  Благодаря за удоволствието, прегръдка и поздрави за теб!

  ОтговорИзтриване
 11. Италия ми е любов! Била съм в горната и средната част на ботуша, но надолу - не. Благодаря за удоволствието от разходката, Зори! Прекрасно!
  Сърдечни поздрави!

  ОтговорИзтриване
 12. Не съм ходила все още в Италия, но знам, че ще се влюбя, защото това което съм чула,чела и видяла ми е близко и чаровно, без да изключвам кухнята която ми е любима!
  Прекрасно е усещането за местата заснети с твоя обектив!
  Поздрави, Зори!

  ОтговорИзтриване