неделя, 16 август 2009 г.

Моите Златни блогове


За три дни получих една награда от няколко дами, които много ценя. Благодаря ви, Мими, Дими, Диана, Илиана, Марги. Златен блог ми звучи като златен медал, за това тази награда е много отговорна. Горда съм с това, че получавам това отличие от вас, защото вашите блогове също са златни за мен.Ще пренебрегна малко първоначалните условия получени от Мими и ще го раздам в няколко категории.
В дисциплината „Кулинария” искам да го дам на:
Мими /за n-ти/ път, както и някои от следващите номинации, но в моето сърце вие сте Златни : )
Дими
Диана

Милена
Илиана
Мариана
Нанита


В дисциплина, наречена от мен „Емоционални” номинирам
Aquawoman
Марги
, теб също : ) Голяма усмивка : )
Ирина

Имам много други любими блогове, а имам и много нераздадени награди от предишни игри. Пазя ги и ще ги раздам, когато тази мода попремине : )

6 коментара:

  1. Зори, на свой ред ти благодаря! Не толкова за наградата, а за чувството.. за симпатията и приятелското отношение, които съпътстват кулинарното хоби, интереса в кухнята и по-различното отношение към храната. Наградата.. сама по себе си не означава много всъщност, ценна я прави именно отношението и вложеното чувство при предаването й - именно то означава много за мен! Също имам нераздадени награди... пазя ги в блог-рола да се подсещам ;-) и често ги забавям, но то е защото ги раздавам винаги в момент на специално предразположение, тогава и отличията се превръщат в специални :-)

    Сърдечен поздрав!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря за хубавите думи, Дими :) В същност всички важни неща в живота са ценни именно заради вложените чувства :) Далечна прегръдка от мен и добра нова седмица ти желая!

    ОтговорИзтриване
  3. Зорница,
    и аз ти благодаря.
    Нямам дар-словото на Дими,
    но усещанията са искрени.
    Усмихната нова седмица, Диана

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря, Дианка! Симпатията е взаимна :) Добра седмица и за теб!

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ти за вниманието и симпатиите Зори!Поздрави!

    ОтговорИзтриване