вторник, 15 декември 2009 г.

Подарявам коледна картичкаОще една година почти се изниза. Краят й и началото на Новата е време за равносметка и нови планове и надежи. За мен лично не беше много добра, но не беше и чак толкова лоша. Разделихме се завинаги с добри приятели, но пък в обкръжението ни се родиха няколко бебета. Някои красиви илюзии се пръснаха и оставиха след себе си болка и огорчение. В края на тази година съм по-силна, срещнах се и преборих препятствия и проблеми с подкрепата и обичта на семейството ми и приятелите ми. Благодаря!

На себе си и на всички любими мои хора, на новите ми виртуални съмишленици – Мими, Дими, Диани, Дани, Акви, Миленка, Пепеляшка, Латинка, Ирони, Лили, Andrea, Vera, Nada, Maslinka, Jasenka, на всички редовни посетители на блога, или случайно преминаващи – Пожелавам достатъчно : ) „Желая ви достатъчно слънце, за да запазите мирогледа си светъл, желая ви достатъчно дъжд, за да оцените слънцето още повече. Желая ви достатъчно щастие, за да запазите духа си жив. Желая ви достатъчно болка, така че и най-малките радости в живота да изглеждат много по-големи. Желая ви да получите достатъчно, за да задоволите желанията си. Желая ви да загубите достатъчно, за да оцените това, което имате”.


П.С. Инициативата „Подарявам коледна картичка” дойде при мен от Дими и Диани. Благодаря за красивите картички и топлите думи. Едно от хубавите неща тази година, е че се „запознах” с вас : )

10 коментара:

 1. Много нежна картичка, Еос :)
  Благодаря за хубавите пожелания! Дано да се върнат стократно при теб! Весело изкарване на празниците и бъди щастлива!
  Прегръдки! {}

  ОтговорИзтриване
 2. Beautifully decorated blog..I like it!! Greetings, Nada!

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря за празничния поздрав, Зори - още една усмивка в предколедното време :-) Хубаво е, че има още едно местенце, където да се поздравим, да си отправим благопожелания, да се усмихнем..

  Нека сме здрави!

  ОтговорИзтриване
 4. Еос, картичката ти е чудесна, благодаря ти!
  А пожеланията ти към всички нас са страхотни, много мъдри и истински ! Дано......
  Трескаво и усмихнато предколедно суетене !
  Пепеляшка

  ОтговорИзтриване
 5. Зори, благодаря за чудната картичка и прекрасното пожеланание!
  Весело посрещане на Коледа и Нова Година с любимите хора около теб!

  Целувки, Милена

  ОтговорИзтриване
 6. Скъпа,Зори,радвам се ,че и за добро и лошо в този живот имаш семейството си и добри приятели/както и виртуални/Защото живота се живее с хората и чрез хората.Много усмивки,сбъднати мечти и Страхотно Коледно настроение ти пожелавам от сърце:-)

  ОтговорИзтриване
 7. Зорница,
  благодаря за красивата картичка и
  чудесните пожелания!
  Радвам се, че през тази година успях да срещна нови съмишленици и приятели. Една от тях си и ти!
  Здраве, късмет и успехи за радват твоите дни, Диана

  ОтговорИзтриване
 8. Благодаря ти ЕОС!
  Много коледни усмивки, приятно изкарване на празниците и все така слънчава и лъчезарна да си!

  ОтговорИзтриване
 9. Зори, страхотно пожелание за всичките ти читатели .Много трогателно и истинско !!! Почувствах се поздравена, затова ти благодаря !!!
  Ваня

  ОтговорИзтриване
 10. Честита Коледа Зори!

  Много щастие, много усмивки! :)

  ОтговорИзтриване