петък, 9 октомври 2009 г.

Свинско бонфиле на скара























Обикновена, но невероятно вкусна рецепта, в изпълнение на половинката ми : ) Иска се само хубаво прясно месо, малко зехтин, с който да намажете филенцата, след като сте ги поначукали. Тайната, която научихме от един стар месар, е че не се използва чукче, а силна мъжка китка. За да остане месцето крехко и вкусно е необходимо внимание и добро отношение. Оставям снимките да говорят : ) Подхожда си добре с червено вино. Като това на Тера Тангра.



6 коментара:

  1. Снимките много говорят,мъжката китка още повече .Да ви е вкусно.Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Зорница,
    благодаря за споделената тайна, а отношението и вниманието към теб -
    е повече от ясно...
    Хубав и усмихнат ден, Диана

    ОтговорИзтриване
  3. Хей.. браво на половинката ти, Зори!

    Поздравления!

    Моето съпруже нарича готвене приготвянето на сандвича си закуска ;-) И с яйца по панагюрски и салата се изчерват уменията му в кухнята..

    Вкусен и уютен уикенд ви пожелавам!
    Сърдечен поздрав :-)

    ОтговорИзтриване
  4. Дани, Диани, Дими, благодаря ви от негово име :) Много добре се справя в кухнята. Няма да остане гладен :) Хубава неделя от мен!

    Jasenka, Andrea - thank you :)

    ОтговорИзтриване