Обикновена, но невероятно вкусна рецепта, в изпълнение на половинката ми : ) Иска се само хубаво прясно месо, малко зехтин, с който да намажете филенцата, след като сте ги поначукали. Тайната, която научихме от един стар месар, е че не се използва чукче, а силна мъжка китка. За да остане месцето крехко и вкусно е необходимо внимание и добро отношение. Оставям снимките да говорят : ) Подхожда си добре с червено вино. Като това на Тера Тангра.
Снимките много говорят,мъжката китка още повече .Да ви е вкусно.Поздрави!
ОтговорИзтриванеthis is perfect!!!
ОтговорИзтриванеЗорница,
ОтговорИзтриванеблагодаря за споделената тайна, а отношението и вниманието към теб -
е повече от ясно...
Хубав и усмихнат ден, Диана
I love this! :)
ОтговорИзтриванеХей.. браво на половинката ти, Зори!
ОтговорИзтриванеПоздравления!
Моето съпруже нарича готвене приготвянето на сандвича си закуска ;-) И с яйца по панагюрски и салата се изчерват уменията му в кухнята..
Вкусен и уютен уикенд ви пожелавам!
Сърдечен поздрав :-)
Дани, Диани, Дими, благодаря ви от негово име :) Много добре се справя в кухнята. Няма да остане гладен :) Хубава неделя от мен!
ОтговорИзтриванеJasenka, Andrea - thank you :)
Не виждам никакви снимки
ОтговорИзтриванеОправени са :) благодаря!
Изтриване